Epileren, verven, waxen

Het kan allemaal bij Roosy Make-up Beautybar! Wil je ook perfect gestylede wenkbrauwen zonder 's ochtends voor de spiegel te staan? Kom dan zeker eens langs! Er wordt gebruik gemaakt van milde wax speciaal voor het gezicht. Deze hecht alleen aan de haartjes, voor het verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes. Voor het verven wordt er gebruik gemaakt van henna of wenkbrauw verf. De henna is intenser en laat een mooie schaduw achter. Hierdoor lijkt de wenkbrauw ingetekend. Er wordt geen gebruik gemaakt van sjablonen want ieder mens is uniek.

Henna brows

De henna verf is er in diverse tinten. Henna is van nature intenser dan gewone verf. Van lichtblond tot donkerbruin. Hoe licht je een kleur ook kiest het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Hierdoor blijft de kleur langer in de wenkbrauwen zitten. Hennaverf blijft tot 6 weken op de wenkbrauw haartjes en gemiddeld 1 week goed zichtbaar op de huid. Mocht je dit te heftig vinden, kunnen we de henna minder lang laten zitten of de wenkbrauwen verven met wenkbrauw verf.

Harsen, epileren stylen

Mooi gevormde wenkbrauwen maakt je look compleet. Een goede manier om zelfs zonder make-up, er verzorgd uit te zien! Vind je het een beetje spannend om je wenkbrauwen te laten doen? No worries er wordt nooit meer weg gehaald dan nodig is, tenzij je dat zelf wilt natuurlijk. Zijn je wenkbrauwen erg verschillend? Dan ga ik meestal uit van de breedste wenkbrauw en maken we samen een plan om de ander bij te laten groeien.