Facial-Bar

Nice to meet you! | 45 minuten

De kennismakingsbehandeling, een behandeling om kennis te maken met mij en de producten! Deze behandeling is eenmalig te boeken. Eerst wordt er goed naar de huid gekeken, hier wordt de complete behandeling op afgestemd. Vervolgens wordt de huid gereinigd en krijgt de huid een diepte reiniging.  Daarna worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens krijg je een masker die bij jouw huid past. We sluiten de behandeling af met een passende dag- of nacht verzorging. De behandeling is inclusief epileren.

 

SPA-zen | 45 minuten

De basis behandeling, deze wordt afgestemd op jouw huid. De huid wordt gereinigd en gepeeld. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd. Wanneer het masker zijn werk doet, worden de schouders gemasseerd. We sluiten de behandeling af met een passende dag- of nacht verzorging. De behandeling is inclusief epileren.

 

SPA-boost | 75 minuten

De complete behandeling, deze wordt precies afgestemd op de wensen van jouw huid. De huid wordt gereinigd en vervolgens gepeeld. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd. Daarna krijg je een heerlijke gezicht, nek en  schouder massage, dit is een combinatie van bindweefsel- en relax grepen. Hierna krijg je een zuurstof- of bio cellulose masker, voor een echte boost. We sluiten de behandeling af met een passende dag- of nacht verzorging. De behandeling is inclusief epileren.

 

SPA-clear | 60 minuten

De reinigende behandeling, deze behandeling is voor de onzuivere/acne huid. De huid wordt grondig gereinigd en vervolgens gepeeld. Hierna worden alle onzuiverheden grondig verwijderd. Vervolgens brengen we een detox masker aan die huid extra na reinigt en kalmeert. We sluiten de behandeling af met een passende dag- of nacht verzorging. De behandeling is inclusief epileren.

 

Bio pulse therapy (mini facelift) | 70 minuten

Eerst wordt de huid gereinigd met een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een pure vitamine C en wordt een masker aangebracht. Dit masker wordt volledig hard en geeft een pulserend gevoel aan de huid. Dit pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen afgebroken en afgevoerd.