Ervaringen

Laat in een reactie weten wat je van de behandeling vond!

Reacties

Wendy
5 maanden geleden

Ik heb ooit een heftige kuur (Isotretinoïne) gehad, waardoor mijn huid extreem gevoelig en droog is geworden. Hierdoor kon mijn huid niks hebben, en ik heb dan ook heeel veel geld gespendeerd met het zoeken naar producten die mijn huid wel kon verdragen. Sinds kort gebruik ik nu de producten van Spa die Rozemarijn verkoopt, en mijn huid is enorm opgeknapt!! Eindelijk geen trekkerig gevoel meer de hele dag, en geen rode plekken meer. Ook ben ik fan van de behandelingen, met name de Bio pulse en de heerlijke maskers. Ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak!

Erik
7 maanden geleden

Mannen staan er niet om bekend om naar een schoonheidsspecialist te gaan (of ze doen het stiekem) . Nu ik bij Rozemarijn ben geweest kan ik het wel van de daken schreeuwen! De behandeling was heel erg fijn en alles wat ze doet legt ze stap voor stap uit. Mijn huid straalt and so do I. Rozemarijn kijkt naar jouw huid en weet precies wat er bij je past, zodat ze de behandeling helemaal persoonlijk kan maken. Bij Rozemarijn is de klant ├ęcht koning, of koningin natuurlijk.

Lizeth
een jaar geleden

Wat een fijne salon, laats een gezichtsbehandeling gehad. Erg fijne producten en me huid straalde daarna weer. Zelf producten gekocht waar ze mee werkt van SPA, Merk dat me huid minder pukkeltjes heeft en voelt allemaal erg lekker aan.
Zeker aan te raden!

Leonie
een jaar geleden

Roosy Make-up is vakkundig, gezellig en geeft goed advies!

Afgelopen periode heb ik een aantal gezichtsbehandelingen bij Roosy Make-up gehad. Naast dat de behandeling een ontspannend moment is, merk ik dat het ook echt huidverbeterend is. Roosy make-up kijkt goed naar de huid en geeft goed advies. Ook laat ik altijd mijn wenkbrauwen bij Roosy Make-up doen en gebruik sinds kort haar SPA producten. Deze producten zijn top!

Ik kan niet wachten op het resultaat van mijn bruidsmake-up! Alle vertrouwen in haar kunnen en professionele hand hierin.

Lucia
een jaar geleden

Ik kan Rozemarijn aan iedereen aanraden! Ik laat regelmatig mijn wenkbrauwen doen en ben altijd zeer blij met het (natuurlijke) eindresultaat. Naast mijn wenkbrauwen doet zij, als ik een feestje of bruiloft heb, mijn make up altijd prachtig. Ik krijg dan ook veel complimenten. Rozemarijn geeft goede adviesen en heeft kennis en ervaring.

Melanie
een jaar geleden

Super mooie strak geverfde wenkbrauwen tovert rozemarijn op mijn gezicht! Ik was nooit bezig met mijn wenkbrauwen, dus stelde ze voor om het eerst niet te heftig te doen. Heel fijn dat ze mee denkt en zich inleeft. Verder is het ook super gezellig en kun je alles vragen! Ook mijn naturel bruids make-up heeft rozemarijn gedaan. Wat was dit super mooi. Echt een kunst dat ze het zo natuurlijk kan als je bijna nooit veel make-up op hebt. De nepwimpers waren ook heel gaaf! Wat hebben we gelachen die ochtend, echt heerlijk om je bruidsdag zo relaxt te beginnen!! Super bedankt!!

Reactie plaatsen